459248 459248

Aasane Seahawks Rigel Hvit

Teknisk T Skjorte

Varenr:130510
285,-
BeskrivelseTilpassTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Teknisk T-skjorte for dame og herre. T-skjorten er laget av Evertex-stoff, som er et materiale laget av 100% polyester. Takket være teksturen til materialet er denne skjorten komfortabel samtidig som den er slitesterk, noe som gjør den perfekt for å spille kamper i.

Rigel Hero-skjorten er egnet for alle kroppstyper, og den er tilgjengelig i et bredt spekter av størrelser, fra barn til voksne. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren utøver, vil du finne en passende størrelse for deg. Skjorten kommer også i forskjellige farger, slik at du kan velge den som passer best til din personlige stil og preferanser.

Evertex-stoffet gir Rigel Hero-skjorten god pusteevne, slik at du kan holde deg komfortabel og tørr selv under intense treningsøkter eller kamper. Det fleksible materialet gir også god bevegelsesfrihet, slik at du kan utføre dine beste bevegelser uten begrensninger.

Enten du spiller fotball, basketball, tennis eller en annen idrett, vil Macron Rigel Hero-skjorten være en pålitelig følgesvenn. Den kombinerer funksjonalitet og stil, og den er designet for å tåle aktiv bruk over tid. Uansett om du spiller

Tilpass
Teknisk info


Kundeanmeldelser